Contact: 06-54625346
info@mkbv.nl
Gezond in BedrijfTips en ToolsMKB Verzuimservice

Gezond in Bedrijf

Uw bedrijf kan veel geld besparen met onze QUICKSCAN! Probeer het eens.

Meer

Tips en Tools

Lees onze tips en tools waarmee u het verzuim zelf kunt aanpakken.

Meer

MKB Verzuimservice

U betaalt pas wanneer u er gebruik van maakt! Bekijk onze diensten.

Meer

Visie op verzuim

U heeft de regie en wij pakken de koe bij de horens. Bekijk de ervaringen van onze klanten!

Meer

Aanbeveling Robert Schilte

Ik heb enige tijd geleden Ine Burgers ingeschakeld om mij te helpen met een tweetal zieke medewerkers binnen mijn bedrijf. Het viel mij gelijk op dat ze liet blijken meer verstand dan verstand van zaken te hebben. En dat is wat ik nodig heb voor mijn bedrijf. Ik heb destijds mijn bedrijf gestart en inmiddels is het zo gegroeid dat ik te maken heb gekregen met regels, wetgeving, personeel, enz enz. Ik heb gemerkt dat het verstandig is om vakmensen, die je bijstaan op gebieden waar je eigenlijk geen verstand van hebt, om je heen te verzamelen. En Ine Burgers is daar zeker 1 van geworden.

 

Ine heeft met haar werkwijze laten merken dat ze met haar “voeten in de klei”staat en is daarmee van toegevoegde waarde voor mijn bedrijf geworden. Ze heeft zo veel vertrouwen bij mij gewonnen, dat ik het heb aangedurfd om zaken los te laten en Ine haar gang te laten gaan, Ik merk dat het mij rust geeft, omdat ze me volledig ontzorgt en ik niet meer vol frustratie de re-inegratietrajecten van zieke medewerkers moet begeleiden.

 

Ine werkt doordacht. Ze geeft me keuzes tussen verschillende oplossingen die mogelijk zijn en zij voert mijn keuze dan uit. Ze werkt hard aan mijn dossiers en houdt me goed op de hoogte. Kortom ik ben gewoon een beetje “gek op haar geworden”.

 

Robert Schilte

Share
Share