Contact: 06-54625346
info@mkbv.nl
Gezond in BedrijfTips en ToolsMKB Verzuimservice

Gezond in Bedrijf

Uw bedrijf kan veel geld besparen met onze QUICKSCAN! Probeer het eens.

Meer

Tips en Tools

Lees onze tips en tools waarmee u het verzuim zelf kunt aanpakken.

Meer

MKB Verzuimservice

U betaalt pas wanneer u er gebruik van maakt! Bekijk onze diensten.

Meer

Visie op verzuim

U heeft de regie en wij pakken de koe bij de horens. Bekijk de ervaringen van onze klanten!

Meer

Over ons

verzuimpreventie expert Ine BurgersIne Burgers: allround verzuimexpert

MKB Verzuimservice is opgericht door Ine Burgers. Omdat zij in zag dat kleine- en middelgrote bedrijven gebaat zijn bij praktische dienstverlening op maat. Dat betekent: dienstverlening die aansluit bij de werkwijze en doelstelling van uw bedrijf. Maar ook dichtbij het bedrijf. Als het nodig is gaan wij naar het bedrijf toe.  MKB Verzuimservice zorgt door de praktische aanpak voor het oplossen en voorkomen van het verzuim. Op deze manier draagt MKB Verzuimservice bij aan het beteren van het bedrijfsresultaat!

Specialist in verzuim en verzuimpreventie

Ine Burgers komt uit een ondernemersgezin. Zij heeft 25 jaar ervaring als leidinggevende, directeur en ondernemer. Ze heeft zich ontwikkeld tot een echte allround specialist op het gebied van verzuim en verzuimpreventie. Zij is arbeidsdeskundige en case- en curemanager. En heeft ervaring als re-integratiecoach. Zij is úw partner en specialist als het gaat om het oplossen van het verzuim.

Ine Burgers houdt zich aan het motto van haar vader, die eigenaar was van een succesvol bedrijf in centrale verwarming. Dat motto luidt: “Geld verdienen is belangrijk, maar het leveren van goede kwaliteit staat voorop”. Zo’n houding zorgt ervoor dat je trots kunt zijn op het resultaat.

Wilt u meer weten over Ine Burgers? Bekijk dan deze INTRODUCTIEVIDEO.

Samenwerkingspartners verzuimpreventie

MKB Verzuimservice werkt samen met andere professionals. Hierdoor kan MKB Verzuimservice zorgen voor een optimale dienstverlening. Professionals waar MKB Verzuimserivce mee samenwerkt zijn: bedrijfsartsen, arbodiensten, arbeidsdeskundigen, loopbaan- en re-integratiedeskundigen en verzekeringsadviseurs. Meer informatie over de samenwerkingspartners vindt u op de pagina PARTNERS.

Kennismaken met Ine Burgers?

Wilt u meer weten over Ine Burgers en de diensten die MKB Verzuimservice levert? Vul uw gegevens in op de CONTACTPAGINA en zij neemt binnen 24 uur contact met u op. Of bel naar: 06-54625346