MKB -er mist praktische ondersteuning bij verzuim

ondersteuning bij verzuim

Veel MKB-ers zijn aangesloten bij een arbodienst maar missen de praktische ondersteuning bij verzuim in hun eigen bedrijf. Dat wil zeggen, iemand die het advies van de bedrijfsarts kan vertalen naar concrete afspraken. Die naar het bedrijf toe gaat en in gesprek gaat met de medewerker om samen een plan van aanpak te maken. Die uitleg kan geven over de regels van de Wet Verbetering Poortwachter en de mogelijkheden om geld te terug te verdienen voor dat bedrijf.  Die mogelijke communicatieproblemen oplost en contacten onderhoud met de arbodienst,  het UWV en de verzekering.

MKB Verzuimservice biedt als een van de eersten deze praktische ondersteuning bij verzuim aan het MKB. Door de inzet van een allround Arbeidsdeskundige, Casemanager en Bedrijfskundige. De klanten van MKB Verzuimservice geven aan dat voor het eerste het verzuim echt daalt en ze zich er geen zorgen meer over hoeven te maken.

Wilt u ook weten hoe MKB Verzuimservice u deze praktische ondersteuning bij verzuim kan bieden? Neem dan contact op en maak een afspraak met Ine Burgers.

Share