Contact: 06-54625346
info@mkbv.nl
Gezond in BedrijfTips en ToolsMKB Verzuimservice

Gezond in Bedrijf

Uw bedrijf kan veel geld besparen met onze QUICKSCAN! Probeer het eens.

Meer

Tips en Tools

Lees onze tips en tools waarmee u het verzuim zelf kunt aanpakken.

Meer

MKB Verzuimservice

U betaalt pas wanneer u er gebruik van maakt! Bekijk onze diensten.

Meer

Visie op verzuim

U heeft de regie en wij pakken de koe bij de horens. Bekijk de ervaringen van onze klanten!

Meer

Verzuim Diensten

U betaalt na levering van de diensten

U gaat pas betalen nadat er diensten zijn geleverd.
MKB Verzuimservice vindt het belangrijk dat u zelf kiest voor de oplossing die het beste past bij úw bedrijf. Een bedrijfsbezoek maakt daarom altijd onderdeel uit van onze dienstverlening.

U kunt kiezen voor een of meerdere van de volgende verzuim diensten:

1. De HELPDESK  als u een vraag heeft over een medewerker die verzuimt en u wilt weten welke opties u heeft en hoe u kosten kunt besparen. Wanneer u belt naar de HELPDESK krijgt u altijd een antwoord op uw vraag!

2. ARBEIDSDESKUNDIG ONDERZOEK  wanneer u een uitgebreid en onafhankelijk onderzoek en re-integratie advies wilt wanneer het eigen werk van uw medewerker niet meer passend is.

3. CASEMANAGEMENT  wanneer een van uw medewerker langdurig ziek is of wanneer u de verzuimbegeleiding van uw medewerkers wilt uitbesteden.

4. VERZUIMDOSSIER ADVIES als u vragen heeft over een specifiek dossiers en u advies wilt over de vervolgstappen.

5. De QUICKSCAN “GEZOND IN BEDRIJF” waardoor u snel op de hoogte bent van uw bedrijfsrisico’s op het gebied van gezondheid en verzuim.

Een aantal voorbeelden van situaties waarbij wij u goed kunnen helpen:

U wilt het verzuim liever zelf regelen omdat u het verloop van het verzuim en de kosten zelf wilt kunnen sturen. Samen met Irma de Vaan van Arbo-dynamica en een zelfstandig werkende bedrijfsarts bieden wij u een volledig pakket aan diensten om u hierbij te ondersteunen.

U bent aangesloten bij een arbodienst waar u tevreden over bent maar wilt af en toe PRAKTISCH ADVIES. U hebt bijvoorbeeld vragen als: Hoe bouw ik een verzuimdossier op? En wanneer moet ik een medewerker naar de bedrijfsarts sturen? En welk vervangend werk mag ik de medewerker aanbieden?

U heeft een langdurend zieke medewerker en moet een plan van aanpak maken en een verzuimdossier opstarten. Omdat u het druk heeft met uw eigen bedrijf, zoekt u iemand die dat voor u kan doen.

U heeft een zieke medewerker en wilt Arbeidsdeskundig Onderzoek laten doen. U wilt weten welke re-integratiemogelijkheden er zijn voor uw medewerker. En wat u kunt doen om hiermee aan de slag te gaan.

Weten wat het u oplevert?

Wilt u weten wat de diensten die MKB Verzuimservice u opleveren? Maak dan nu een AFSPRAAK met Ine Burgers voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of bel met 06-54625346.

Share
Share