Contact: 06-54625346
info@mkbv.nl
Gezond in BedrijfTips en ToolsMKB Verzuimservice

Gezond in Bedrijf

Uw bedrijf kan veel geld besparen met onze QUICKSCAN! Probeer het eens.

Meer

Tips en Tools

Lees onze tips en tools waarmee u het verzuim zelf kunt aanpakken.

Meer

MKB Verzuimservice

U betaalt pas wanneer u er gebruik van maakt! Bekijk onze diensten.

Meer

Visie op verzuim

U heeft de regie en wij pakken de koe bij de horens. Bekijk de ervaringen van onze klanten!

Meer

Visie MKB Verzuimservice

Onze visie: eigen regie bij de aanpak van verzuim

Onze visie is dat u zelf de touwtjes in handen heeft en houdt. MKB Verzuimservice ondersteunt u bij het behalen van uw bedrijfsdoelstelling en levert een verzuimaanpak die volledig aansluit bij uw wensen.

MKB Verzuimservice schakelt andere specialisten in als dat nodig is

Naast de samenwerking met u werkt MKB Verzuimservice regelmatig samen met anderen om u een optimale dienstverlening te bieden. Wij zijn echter niet gebonden aan deze specialisten waardoor wij u altijd de best passende oplossing kunnen bieden.

U kunt van ons een objectief, direct en duidelijk advies verwachten. We vatten de koe bij de horens zodat het verzuim zo snel mogelijk opgelost wordt. Wij voorzien u van gevraagd maar ook van ongevraagd advies. Zien wij in uw bedrijf zaken die de gezondheid van uw personeel kan schaden en de kans op uitval vergroten, dan trekken wij direct aan de bel.

Meer weten?

Maak dan nu een afspraak met Ine Burgers. Zij komt graag bij u op de koffie om uitleg te geven over het eigen regie model. Vul uw gegevens in op de CONTACTPAGINA en zij neemt binnen 24 uur contact met u op. Of bel naar: 06-54625346